Zelinka groft begik en fejl til fordel for Sparta

Dømning Kommissionen suspenderede fodboldforbund af den tjekkiske delegation til internationale et spil DOMMER Miroslav Zelinka, Paul Konigsberg og Peter Ardelean. Årsagen til at der er fejl i kampe i det 14. runde af Premier League. Alle tre dommere ugens venter kampe i Champions League og Europa League.

Zelinka begået alvorlige fejl i kampen med Sparta Karvina, når de i det 11. minut straf bestilt til gæster efter en forpasset David Lafata sprang ind i bagsiden af Jan Sisler.

Královec igen havde udtalelsen fra Kommissionen i en duel Dukla Slavia efter 49 minutter, da gæsternes udelukke Josef Hušbauer for åben-mund spark på Branislav Milosevic, hvor truede med at fraktur.

Ardelean lider forvirringen
Ardelean vil derefter hvile en runde på grund af den forvirring, mens duellere Jihlava og Zlín forud mål på 2: 1 til gæsterne. Dommeren havde overset, at målet faldt efter målet derefter hjem spillere og scoret indregnes frem efter den kendsgerning Jihlava Antonin Rosa indrømmede.

Rosa, at Kommissionen officielt takke. “Dommerkomiteen værdsætter gestus sport spiller Anthony Rosa fra hold FC Vysocina Jihlava, fordi sport er ikke kun om point, men også om spillet i en ånd af fair play,” Kommissionen sagde i en erklæring.

Suspenderet for to kampe delegation den assisterende Milan Flimmel for fejl i anden division match Znojmo Vlašim. I det samme spil, blundered han og administrerende Vojtěch Severýn og når du kan fløjte.