Trots den kraftiga N Golo soulemayne kante

Trots den kraftiga N Golo soulemayne kante, Chelsea ofta visas i mitten av fältet som något amorft. För detta särskilda “tack” prata i Nemanja MATIC, som ofta föll ut i offensiva och defensiva åtgärder. Det moderna spelet kretsar kring hastighet, men i denna aspekt, de är uppenbarligen inte särskilt bra.

Eden hazard började säsongen mycket bättre än förra årets kampanj, men dess effektivitet fortfarande beror alltför mycket på interaktion med Diego Costa som inte tycks säga att göra något enastående, men regelbundet klarar av att hitta möjligheter att slå fel gate. På den motsatta sidan, som är värd för den Skurk, mer problem, eftersom den Brasilianska fortfarande inte kan hitta sitt spel som tillät honom att vara den enda ljuspunkten i den första omgången förra säsongen.

Conte börjar tala i en intervju mer rakt på sak och direkt, tydligen inse att arbetet på avkastning av Chelseas sportspel Nordicbet (se här) ledning kommer att bli mycket svårare än det kan verka vid första anblicken. Problemet som talar italienska, som han är tvungen att ta itu med nästan samma spelare som nästan stod avgång Jose Mourinho. Redan då verkade det som att klubben behöver en omfattande rengöring, men detta skedde inte. Kanske det ännu, med tanke på att enligt rykten Antonio talade med Roman Abramovich som ett antal gårdagens ledare är inte upp till den nivå som krävs, och därför bör säljas och ersättas med mer lämpliga kandidater.

Naturligtvis, att bjuda in en så bra och inte en billig tränare, Abramovich behov för att stödja honom och att köpa rätt Conte artister, göra sig Antonio snabbare få användas sportspel Betsafe (omdöme och yttrande) till fotboll Premier League där det inte finns någon promenad genom möten och varje punkt som du har för att producera själv. Kanske var det avsaknaden av rätt spelare och är ett av problemen: en svag match mot “Liverpool” det första ersätta gjordes 81 minuter när vänster Oscar, nästan ingenting är minnesvärd.

Nu blev det klart att Conte är inte en trollkarl som med en våg av en trollstav kommer att göra Chelsea utmanare om sportspel Betsson (Betsson) titeln, och en hårt arbetande, vad han vill se och sina spelare. “Aristokraterna” är absolut nödvändiga för att rensa i leden och en större uppgradering till startelvan för att starta anses vara favorit i alla turneringar som klubben deltar.