Til tross for sterk N Golo Kante

Til tross for sterk N Golo Kante, Chelsea ofte vises i midten av feltet som noe amorfe. For denne spesielle “takk” snakke i Nemanja MATIC, som ofte falt ut av angrep og defensive tiltak. Det moderne spillet dreier seg om fart, men i dette aspektet de er tydeligvis ikke veldig god.

Eden hazard startet sesongen mye bedre enn fjorårets kampanje, men dens effektivitet fortsatt avhenger for mye på samspill med Diego Costa som ikke synes å si at du gjør noe enestående, men jevnlig klarer å finne muligheter til å treffe feil gate. På motsatt side, som er vert for den Villian, mer problemer, fordi den Brasilianske fortsatt ikke kan finne spillet hans som tillot ham å være den eneste lyspunkt i første runde sist sesong.

Conte begynner å snakke i et intervju mer rett på sak og direkte, tilsynelatende innser at arbeidet med retur av chelseas ledelse vil være mye vanskeligere enn det kan virke ved første øyekast. Problemet som snakker italiensk, at han fortsatt er tvunget til å håndtere nesten de samme spillerne som nesten sto avgang av Jose Mourinho. Allerede da virket det som at klubben trenger en massiv rengjøring, men dette skjedde ikke. Kanskje det bare ennå, gitt at ifølge ryktene Antonio snakket med Roman Abramovich at en rekke av gårsdagens ledere er ikke opp til ønsket nivå, og bør derfor være solgt og erstattet av mer egnede kandidater.

Selvfølgelig, som inviterer til en så god og ikke en billig coach, Abramovich behov for å støtte ham, og for å kjøpe riktig Conte utøvere, noe som gjør seg Antonio raskere venne seg til fotball-Premier League der det er ingen walk-gjennom møter og hvert poeng du har til å produsere selv. Kanskje det var mangel på de rette spillerne og er ett av de problemene: en svak kamp mot “Liverpool” den første erstatning ble gjort på 81 minutter da venstre feltet Oscar, nesten ingenting er minneverdig.

Nå ble det klart at Conte er ikke en magiker som med en bølge med en tryllestav vil gjøre Chelsea contenders for tittelen, og en hardtarbeidende, hva han ønsker å se og sine spillere. “Aristokrater” er et presserende behov for å rense den rekker, og en stor oppgradering til startoppstillingen til re-start for å regnes som favoritt i alle turneringer hvor klubben deltar.
Vi vil også anbefale: sports betting men dette webområdet og velg link og denne artikkelen les mer