Posten Tottenham

Men “Manchester United” forbereder seg til å kjempe om Europa League, og “Liverpool” med “Chelsea” og ikke å bli tatt ut av European Cup, i forgrunnen ikke de mest kjente lagene. Til overraskelse for mange Tottenham var i stand til å Overskygge selv debut og en knusende seier “Lester” i Champions League, en dag etter å bli den mest populære engelske klubben i denne turneringen.

Tredje plass, og et flott spill sist sesong, flytte fra “white HART lane” på Wembley, den andre store Europeiske stadion, og til slutt, historiske i enhver forstand av opposisjonen i England og Frankrike (og Monaco, men er en egen stat, men fortsatt forbundet med sin nabo) tillatt spurs til å oppdatere tre poster: i hjem frammøte for den engelske klubber, engelske klubbene i Champions League og faktisk for Tottenham. Møte med Monaco har samlet inn mer enn 85 000 tilskuere, men endte ikke i favør av mester – 1:2.

2. Registreringer Av Borussia

Bare 17 minutter det tok Borussia Dortmund for å score, ikke bare én, men tre raske mål, og sette en ny rekord i Champions League raskeste målet i en borte kamp. Under en ødeleggende invasjon av “humler” var den polske “legian strendene”, som til syvende og sist aldri var i stand til å bite i respons og lot sine motstandere å slå “Barcelona” i 2008. Katalanerne deretter tok ledelsen 3:0 før 22. minutt i borte kampen med Sveitsiske “Basel”. Og Dortmund ved slutten av møtet var i stand til å skille mellom tre ganger, og vant sin mest knusende seier i Champions League og bort i alle konkurranser. Større enn Dortmund har vunnet kun to ganger, og i home games i 1956 i den Europeiske Cupen mot “Tvister” fra Monaco (7:0) og i 1965 i cupvinnercupen mot Maltesisk “Floriani” (8:0).

3. Oppføringen Av Bayern

En annen tysk team Bayern München i en kamp mot vår “Rostov”, produsert for 13 th-rad Victoria på “Allianz Arena” i Champions League og oppdatert oversikt over “Manchester United” for en serie av hjem vinner i denne turneringen. Siste gang Bavarians har ikke vunnet i München i 2014, når de tapte mot real Madrid med score 0:4. I nær fremtid en reell sjanse til å avbryte denne prosesjonen er den andre Madrid team Atletico Madrid, som sikkert vil komme til Tyskland med sikte på å vinne første plass i gruppen.

4. Posten Carlo Ancelotti

De trener for det tyske Grand Carlo Ancelotti ble den første spesialist som vant Champions League, ledende syv ulike lag. Den italienske tidligere jobbet i Parma, Juventus, Milan, Chelsea, PSG og Real Madrid, og med dem noen gang overgikk hennes rivaler. Seks klubber i Champions League ble trent av Spanjolen Rafael Benitez, som på onsdag stod for en annen allenatore med Halvøya Claudio Ranieri.
Vi vil også anbefale: nordicbet men dette webområdet les mer og denne artikkelen