Massimo är känslosam person

För ett par dagar sedan vaknade jag upp, bläddra igenom nyhetsflödet, mycket rädd. Jag plötsligt trodde att jag missat något. Har Massimo Carrera har gjort något mycket hemskt, tänkte jag sömnigt. Kanske Italienarna fogat Krim. Eller sagt att en lärare är ett kall, inte ett yrke. Eller skickade även som President i Filippinerna, för EU att gå till helvetet. Skämt skämt, och känslan som den viktigaste “Spartacus” har meddelat information som kriget har inte övergett mig även efter att jag drack två koppar starkt kaffe. Jag intervjuar, naturligtvis. Men inte bara om Alenicheva, som alla diskuteras. Mer om Karpinska att ingen märkte.

Nej, jag är inte på allvar besvarar din tillfälligt misstro om kriget. Bara plötsligt fångade mig att tänka att innan dessa två intervjuer om Massimo i Ryssland, ingen talade illa. Först var han en man som utsetts i stället för Barcelona, sedan är det bara en rolig italienska mannen som går att gosa med spelarna i ditt eget team på fältet efter att vinna matcher. Men han var inte en negativ karaktär tills morgonen. Eftersom det är omöjligt att tala negativt om en person som har allt. Fläkt aldrig kommer att göra. En fläkt med honom, Carrera, vill “Spartak” vinner. Därför blev jag oerhört förvånad Alenicheva “inte” och Karpinsky “jag vet inte vad som spelar “Spartak”.

Det tycktes mig som om de är även fans av “Spartak”. Och viktigast av allt, jag kunde inte förstå varför. Laget i första hand, bara på karaktären drog ut en svår seger från “Orenburg”. Varför nu? Tänkte jag.

Men vad som hände, hände. Om jag anser att det är viktigt? Definitivt inte, Mino Rayol om pohlesche sade Klopp, Klopp verkar inte ha gått med sorg i spriten. Jag önskar att jag var på plats för Massimo Carrera dessa två intervjuer var inte? Definitivt Ja.

Massimo – emotionell person, jag tror att alla redan insett detta. Emotionella människor kan vara mycket inspirera och motivera andra människor. De kan hitta rätt ord för att det skulle verka overkligt situationer öppet med besvärliga människor. För att hålla händer kan de, Ja. De har fantastiskt utvecklat en sådan sak som att empati. Förmågan att se på världen genom ögonen på en annan person. De bokstavligen kan återuppliva din egen energi, för att öppna den till synes talanglös människor en del nya aspekter av deras kapacitet. De kan göra vegetabiliska talang. I ditt liv finns det även sådana människor, jag är säker. Och om du har, då vet du att de vet att alla ovanstående för någon annan än sig själva.

Depression – här är den negativa sidan av alla dessa brinnande ögon, eldiga tal och ord på vårdavdelningar “fantastisk motivator”. Jag är allvarligt orolig för att Massimo Carrera kan falla in i en depression. Och tillsammans med det – och “Utställning”.

Naturligtvis, du kan börja här dumma patetiska skryt om att “han är en vuxen man, vad är depression” och sånt. Naturligtvis inte slå en vuxen man i depression på grund av vissa intervju med den tidigare chefen. Om än ett väldigt ful, innebär i professionella villkor i förhållande till den person som du de facto har bett i team intervjuer. För det andra, carpina, gjorde han förmodligen inte läsa. Nej, Carrera inte en 15-årig skolflicka, kommer det inte att skära ådrorna. Men han är mänsklig som du och jag.

Om laget förlorar plötsligt de kommande tre spel (och som “Höjdpunkt” “Massaker” och CSKA, så sannolikheten är) och ägaren av klubben kommer att dra ditt varumärke pseudoglobulin om “skam” och “nedskjutna pilot”, om laget plötsligt börjar bli nervös, inte “Gració, BL*d’!”, och några av spelarna kommer att vara missnöjd med någon åtgärd Massimo, eller laget helt och hållet skulle vara en revolt och utbrytning, men dessa fall var, när det i ögonen på journalister Carrera plötsligt inte coola italienska, “nästa”, när han hör visselpipan i sin egen adress, följt av parollen “Fratrii” om bristen på vilja och brev om “värderingar” och “ande”; när hela festen av äldre veteraner med och utan relation till “Spartaku” kommer att Uttrycka sina estetiska Phi. när alla plötsligt föll ur händerna, eftersom det ofta händer, som i bowling, som alltid, SE till att komma ihåg detta Alenicheva, “plöjde bromsa”, och kanske får reda på om intervjun Valera. Och det kommer inte att hjälpa honom. “Spartacus”. De bara sjunker djupare in i depression.

Vi rekommenderar också: xspelbolag.com