I England begynte forsiktig debatt om stående på fotball

futbalisti hráèi Martin Husár,  Lamine Diarrassouba

Premier League-klubber for å åpne en debatt om en av de mest følsomme emner i engelsk fotball, som står i stadionene. Eneste sted å sitte i de to øverste engelske konkurranser obligatoriske siden tragedien på Hillsborough, hvor det var i 1989 i sektoren på standen i en kamp Liverpool og Nottingham sparket til døde 96 mennesker.

Debatten i England reagert på initiativ i enkelte europeiske land, særlig Tyskland, hvor deler av de såkalte “trygge områder” er innført. Seksjonen, som kan Bet365 brettes og festes setet, slik at fans kunne komme opp og skape en atmosfære som ifølge mange fotballsitte mangler, har også i nabolandet Skottland på Celtic Stadium.

“Gitt at vår største bekymring er sikkerheten, klubbene var forståelig nok forsiktige, og vi har ikke Bet365 nådd noen enighet,” sa Premier League-ledere i dag. Ligaens klubber har utpekt som oppsummert alle forhold knyttet til sikkerhet, fans, teknisk support og lovgivning, og først da vil være i stand til å stå for videre diskusjon.

Angivelig dette ville være en kjøre på en lang hale. Stadioner med steder bare økter er obligatorisk ved lov, og Kulturdepartementet, media og idrett sa at på Bet365 nåværende form ikke har til hensikt å endre noe.

Mot Group er også å hjelpe familiene til Hillsborough. “Det ville være et skritt bakover. Vi har en tendens til å glemme historien. Jeg tror dette vil Bet365 være et skritt i feil retning, som ville ha ført til mer og mer,” sa en representant for organisasjonen Sue Roberts, som selv på Hillsborough tapt bror.

Tvert imot, vil ifølge sjefen for Federation of fotballfans Malcolm Clarke være en “sikker plass” vinn-vinn. “Vi ønsker å se fans som Bet365 ønsker å være i stand til å stå i spesielt utpekte sektorer, og fans som ønsker å lene seg tilbake, holde dem i perspektiv ikke hindre folk stående,” sa han.

more: http://bet-no.com