FC Lorient – AS Monaco

FUTBAL - CL: Nitra - Žilina

играчи Монако имат чудесна възможност да получите най-малко до събота с глава на масата. Въпреки че те имат по няколко играчи на отбора, който ще бъде представителна почивка със сигурност да отнеме известно време преди останалите и от отново се свикне с клубни събития, ако таванската Lorient, които през целия сезон търси главно му лице, победа, този краткосрочен ги насочите вярно.

Княжески клуб в момента е на второ място и на първо място да загуби само три точки. И тъй като тя има отличен резултат може отново да се наслаждават на най-високата позиция, ако по някакъв начин, захващащи победа в Бретан. Очевидно е, че тя може да бъде сигурни футболни прогнози за днес моментно нещо, тъй като третата PSG играе в събота с Нант и Ница завърши първия кръг на основание St. Етиен.

Ако, ако погледнем на всички големи европейски състезания, след това просто Монако със средно три отбелязани голове на мач те принадлежат в това отношение, за да най-доброто. Дори и сега тринадесет на играчите си да докаже тази година в Лига 1, за да вкара поне един гол. С това най-успешният нападател Фалкао, където две Tref наскоро помогна свалят Нанси.

Колумбийската е един от тези, които със сигурност ще се борят, за да се адаптират към следващия си мач след международната пауза. По същия начин, на френския пример също представители Джибрил Сидибе и Томас Lemar. “Никой не е наранен, което е добра новина. Просто е важно кой ще бъде готов за игра”, той признава треньор Леонардо Жардим.

Въпреки Les Merlus на последно място, Жардим няма да подцени този двубой. “Футболът е винаги балансиран, това не е като баскетбол или волейбол. Ето защо тя е толкова много страст за футбол, всичко може да се случи”, предупреди той. “Ние ще играем с максимално зачитане на нашите опоненти. Ние имаме положителен баланс, но ние трябва да я пази.”

От игри дванадесетте класа Лориан загубил само девет пъти и логично се намира в опашката на таблицата. Преди месец, той е уволнен, защото треньорът Силвен Ripoll и на негово временно заместващ Franck Хейз отбелязал точка срещу Монпелие, но след това падна в Бордо. Клубът тогава избран, тъй като окончателното заместникът Bernard Casoniho.

more: http://bet-zalagane.com/