Borussia Mönchengladbach – TSG Hoffenheim

Borussia Mönchengladbach se confruntă cu o mulțime de sezon prost. Și chiar dacă cea mai mare parte de origine este puternic, nu pare că acestea ar trebui să crească doar până la neînvins anterior Hoffenheim.

Colts o săptămână la Borussia-Park a atras 1: 1 cu Manchester City, în cazul în care unicul gol al echipei lui Andre Schubert de îngrijire brazilian Raffael. Cu toate acestea, acest rezultat marchează sfârșitul unui concurs milionar, deoarece plumb peste Barcelona este deja imposibil de atins și cetățenii au un meci mai bun. Cu toate acestea, în ultimele jocuri de grup va fi mereu ceva canapele pentru copii pentru a juca. În loc de luptă de primăvară în Europa League nu este încă pe deplin clar.

“Acest meci a fost pentru noi o mare lecție. Manchester City au cadre extrem de puternic. O mulțime de prezumă ridicat, așa cum se arată în meci acasă împotriva Barcelonei. Pep Guardiola a avut un joc vtisknul scrisul lui, dar sistemul trebuie să joace în continuare jucători de înaltă calitate. A fost un valoros experiență “, a declarat impregna antrenor.

Acum, va fi necesar pentru a corecta actualele obstacole din Bundesliga care au adus căderea în jos a treisprezecea. antrenori Pětačtyřicetiletému nu sunt încă disponibile Josip Drmic, Álvaro Domínguez, Mamadou Doucoure, Marvin Schulz, Patrick Herrmann și Ibrahima Traoré, cu toate că el a avut cel puțin o echipă antrenată. Pe aripa dreaptă va fi gata Fabian Johnson. Spate sunt Christoph Kramer și thorgan de pericol, care, în acel duel Liga Campionilor lipsește din motive personale.

Julian Nagelsmann va lipsi doar Pirmin Schwegler și Kevin Vogt, pe care se fixează aparent Ermin Bicakcic. În cazul în care tânărul antrenorul a decis să tactici defensive el s-ar fi găsit pe aripa dreaptă Jeremy Toljan și Paul Kadeřábek se va retrage la linia defensivă. Nagelsmann, de asemenea, nu a exclus o schimbare în atac. In schimb, Andrei Kramarić ar putea juca de la inceput, Mark Uth sau Edouardo Vargas.

“Cred că cel mai important lucru este încrederea și bunăstarea echipei. Desigur, din cauza vârstei mele, relația mea cu jucătorii un pic diferite. Dar, în mod clar pentru noi că nici unul dintre ei. Eu iau decizii care sunt, poate, uneori, pentru jucători exigenți dar nu a venit încă “, a spus douăzeci și nouă de antrenor, care a fost numit” mic Mourinho “.